Taxi Oostzaan Schiphol

Taxi Oostzaan Schiphol €39,-

Boekt u uw taxi voor luchthavenvervoer bij onze taxicentrale, dan hebt u een privechauffeur tot uw beschikking die u veilig en comfortabel naar Schiphol brengt tegen het voordeligste tarief.

Vluchtnummer

Geef bij de boeking uw vluchtnummer op, zodat wij met u kunnen meedenken en u eventueel adviseren eerder weg te gaan als er files worden verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en de mogelijke vertragingen op de weg. Wij zullen er alles aan doen om u op tijd naar Schiphol te brengen, maar kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen die tot gevolg hebben dat u uw vliegtuig mist.

Met kinderen in de Taxi

Volgens de Taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken.

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi zonder kinderstoeltje of veiligheidsgordel op de achterbank zitten.Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje

Reizen vanaf Schiphol: Waar staat de Taxi?

Geef bij de boeking uw vluchtnummer op. Bel ons direct na de landing. Dan kunt met de chauffeur afspreken waar hij op u wacht. De chauffeur gaat er bij het ophalen vanuit dat u circa 30 minuten na de landing buiten bent. Bent u ernstig vertraagd bij de douane of bij de bagage afhandeling laat het de chauffeur dan even weten.

Prijsgarantie

Bij online taxi reserveringen via deze pagina bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Taxi Schiphol Airport

Hartelijk dank voor de goede services en fijn dat u mij zo snel uit de brand heeft kunnen helpen. Anders had ik zeker mijn vliegtuig gemist. Nogmaals bedankt!

Joris ter Haar

Keurig op tijd en een leuke nette chauffeur. Ik kan iedereen dit taxibedrijf aanraden. Tot de volgende keer.

Annemiek Bouwsma

Alle afspraken perfect nagekomen. Vaste klant geworden!.

Frank en Esther

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van de Taxicentrale en heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Peter